Novi naslovi u Multiplexu Ekran: Crveni vrabac, Lady Bird, Pčelica Maja

Od 1. marta ne propustite pogledati Jennifer Lawrence u napetom trileru o dvostrukoj agentici “CRVENI VRABAC”, “feel good” film sezone “LADY BIRD” i animiranu 2D i 3D avanturu za sve generacije “PČELICA MAJA: MEDNE IGRE”

CRVENI VRABAC (RED SPARROW)

Francis Lawrence i Jennifer Lawrence ponovno se udružuju, nakon blockbustera Igre gladi, u napetom trileru o dvostrukoj agentici! Temeljeno na bestseleru New York Timesa, radnja se odvija se u suvremenoj Rusiji, a prati život Dominike Egorove (Jennifer Lawrence). Dominika je puno toga. Predana kći koja će zaštititi svoju majku pod svaku cijenu. Prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica. Stručnjakinja u zavođenju i manipulaciji. Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

LADY BIRD

Prekrasan “feel good” film sezone Lady Bird”, režijski debi Grete Gervig (Greta Gerwig), oborio je rekord internet stranice Rotten Tomatoes. Naime, kako tvrde prestavnici platforme, ovaj film o odrastanju tinejdžerke Kristine Mekferson (Serša Ronan), koja voli bend Dejva Metjuza (Dave Matthews) i iskoči iz ponekog vozila u pokretu, ima stopostotan rezultat nakon 170 pozitivnih ocjena. Lady Bird je nova komedija i drama koju je režirala i napisala Greta Gerwig. U njoj gluma Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Timothée Chalamet, Beanie Feldstein, Stephen McKinley Henderson i Lois Smith, a s tom odlilnom postavom glumaca i fantastičnom glumom Saoirse Ronan i Laurie Metcalfand na dobrom je putu da postane film koji će obilježiti predpraznično doba na kino blagajnama.

Termini prikazivanja svaki dan od: 19:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 14:30 i 19:00 sati

PČELICA MAJA: MEDNE IGRE (2D i 3D)

U 3D i 2D tehnici. Pčelica Maja uz koju su odrasle mnoge generacije u novog uzbudljivoj avanturi za cijelu obitelj! Pčelica Maja se pojavila prije više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod djece. Nakon prve filmske uspješnice koja je oduševila publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče.  Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Ljeto je završilo i stigao je dostojanstvenik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li se njezina košnica konačno pozvati na Medene igre?

Termini prikazivanja 2D svaki dan od: 17:00 sati
2D subotom i nedjeljom od: 11:00, 13:00 i 17:00 sati

3D subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba