FOTO: Condor MC Winter Party u Zenici okupio bajkere iz cijelog ExYu regiona

Ljubitelji motocikala, članovi 32 MC kluba iz svih zemalja bivše Jugoslavije i iz svih krajeva Bosne i Hercegovine (Sarajevo, Mostar, Grude, Kreševo, Pale… i naravno, Zenica), pa i iz drugih evropskih zemalja, okupili su se večeras u Hrvatskom domu ‘Kralj Tomislav’, na do sada, po mišljenju organizatora, najbolje organizovanom Condor MC Winter Party-ju.

Iskusni domaćini iz Moto kluba Condor sjajno su ugostili svoje dugogodišnje prijatelje, još jednom im priredivši veče za pamćenje. Živa svirka, u izvođenju zeničkih rok bendova Gruver i Ćeif, go go plesačice, opuštena atmosfera i naš Edin Sinanović, u ulozi šou voditelja, učinili su ovaj “vansezonski” susret bajkera mekog srca okupljenih oko humanitarnih misija širom ExYu regiona, događajem kojeg će se svi rado sjećati i koji će javnosti pokazati da su naši ljubitelji dvotočkaša srčani i pristojni ljudi.

Poznato je da je spremnost na humanitarne akcije jedan od zaštitnih znakova zeničkih Condora. I ovaj Condor MC Winter Party imao je humanitarnu dimenziju. Priređena je humanitarna tombola za dvanaestogodišnju Sajjru Poljo, koja je prije tri godine teško nastradala u saobraćajnoj nesreći u Raspotočju.

Medijski partner ovog događaja bila je Radio-televizija Zenica.