Jelena Tomašević oduševila publiku u Zenici

foto: Andrija Petrović

Jedna od zvijezda regionalne pop-scene i umjetnica raskošnog glasa, Jelena Tomašević, održala je svoj prvi solistički koncert u Zenici.

Velika sala Bosanskog narodnog pozorišta bila je dupke puna. Tražilo se sjedište više, a organizator je uspio obezbijediti i specijalna gledališna mjesta na bini, za one koji su željeli ovoj sjajnoj umjetnici prići što bliže.

Kako je organizator Jeleninog druženja sa zeničkom publikom i obećao, bio je ovo spektakularan finiš programa 4. Cabaret Winter Festa, koji je u proteklim danima okupio blizu 400 učesnika i publici ponudio raznovrsne kulturne, zabavne i humanitarne sadržaje.

Kako je to bilo očito po broju onih koji su večeras istinski uživali u hitovima Jelene Tomašević, poput „Okeana“, „Košave“, „Radio svira za nas“, „Ime moje“, njenoj jedinstvenoj pojavi i perfektnom performansu, ova atraktivna pjevačica sjajnih vokalnih sposobnosti veoma je popularna i u Zenici, umjetnica čiji će se naredni koncert željno iščekivati.

Broj ljubitelja Jelenine muzike sve je veći, a njen novi album koji se na tržištu pojavio krajem 2015. godine na prvo je slušanje zadobio velike simpatije publike, ali i sjajne kritike.

Koncert Jelene Tomasevic…BNP Zenica….

Posted by Zenicainfo.ba on Mittwoch, 17. Januar 2018