Direktor RTV Zenica uručio zahvalnice komesaru i načelniku policije za odlično obezbjeđenje dočeka Nove godine u Zenici

Nakon spektakla na Trgu Alije Izetbegovića, gdje je popularna grupa Miligram uvela više od 20.000 posjetilaca, te više desetina hiljada gledalaca Televizije Zenica u novu 2018. godinu, danas se polako sumiraju utisci sa ovog događaja. Uručene su zahvalnice najzaslužnijim pojedincima, koji su se pobrinuli da kompletanm događaj protekne u najboljem redu.

Direktor Javnog preduzeća Radio-televizija Zenica, Nandino Škrbić, u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, uručio je zahvalnice komesaru, Semiru Šutu i načelnku Policijske uprave 1 Zenica, Admiru Gaziću, za izuzetno dobro urađen posao na obezbjeđenju posjetilaca na Trgu Alije Izetbegovića.

Na ovaj način još jednom se zahvaljujemo Upravi policije i Policijskoj upravi na odličnom poslu koji su uradili na bezbjednosnom aspektu kompletnog skupa na Trgu Alije Izetbegovića za Novu godinu. Još jednom veliko hvala svim policajcima, koji su učestvovali na obezbjeđenju događaja, – kazao je direktor JP RTV Zenica, Nandino Škrbić.

Policijski komesar Semir Šut se zahvalio gospodinu Škrbiću na uručenoj zahvalnici.

Mi smo se potrudili da damo skromni doprinos da se građani osjećaju bezbjedno i tako je bilo. Razgovarali smo i o daljim modalitetima saradnje sa Televizijom Zenica, – kazao je Šut.

Radio-televizija Zenica je po ocjenama mnogih bila više nego odličan organizator ovog događaja i zasigurno da ćemo i u budućnosti raditi na zadovoljstvo svih naših građana.

Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo građanima i svim ostalim učesnicima, koji su doprinijeli da ovo bude istinski novogodišnji spektakl. (N.G.)