Dva događaja na Cabaret Winter Festu

Sutra, u okviru jedinog zimskog festivala u Zenici, u organizaciji braće Petrović, Ivana i Andrije, dva velika događaja. Po prvi put u Zenicu dolazi Razija Čolaković – Razo, autorica je knjige “Leptir”.

Iako joj je ovo prvijenac knjiga, čitajući i analizirajući sadržaj knjige reklo bi se da je Razija iskusni pisac, a ne pionir.

Leptir je knjiga koju jedva čekate pročitati ili pokloniti nekome.

Raza se kao Šeherzada iz 1001 noći uvlači u našu znatiželju i čuva nam pažnju od korica do korica.

Ako i Vi želite postati dio Razine vojske koja je prati, voli i čita, dođite u Cabaret Club u srijedu, 27.12.2017. u 19 sati i muhabetite sa Razom. Ulaz je besplatan a sve informacije i rezervacije moguće su putem telfona broj 032/246-246

Drugi događaj počinje u 19:30 na velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, a riječ je o velikom baletno-muzičkom performansu “BALLET SUPERNOVA”.

Kao i prošle godine, braća Petrović i Art centar iz Zenice, u saradnji sa BNP-om, pripremaju nesvakidašnji spektakl. Pored balerina, bit će tu i muzičara, igrača ali i mnogo gostiju iznenađenja.

I ova, kao i svaka druga noć je posvećena osobama sa posebnim potrebama, koje će biti dio ove zimske priče, iz Udruženja roditelja osoba sa posebnim potrebama “Zvijezda” Zenica.

Ukoliko želite doživjeti nešto nesvakidašnje, posjetite sutra veliki scenu BNP-a i uživajte u čaroliji zvjezdica. Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti u Marketing službi BNP-a, a cijena karte je 3,00 KM.

JER OVE ZIME, CABARET WINTER FEST PIŠE SAMO NAJLJEPŠE ZIMSKE PRIČE

Direkcija CWF