Svečano otvoreno Gradsko klizalište i zvanično najavljene ovogodišnje ‘Zimske čarolije’

RTV Zenica, u saradnji sa Gradom Zenica i partnerom ‘Fiori grup’, svečano je otvorila Gradsko klizalište, u prisustvu brojnih Zeničana, svih uzrasta.

Time smo građanima Zenice željeli osigurati novi sportski i rekreacijski sadržaj u danima kada ispraćamo staru i dočekujemo Novu 2018.

Klizalište na prostoru od 200 kvadratnih metara u centru Zenice biće na raspolaganju zaljubljenicima u klizanje, sve do 31. januara 2018. Gradska uprava omogućila je besplatno korištenje klizališta za najmlađe, dva sata dnevno.

Glavni organizator svih dešavanja na centralnom gradskom trgu u danima pred Novu godinu je JP RTV Zenica, koja uz podršku Gradske uprave nastoji upotpuniti praznične sadržaje za naše sugrađane.

U Zenici su večeras zvanično otvorene “Zimske čarolije”, koje će u narednim danima biti ispunjene nizom zanimljivih saržaja.

U srijedu, 20. decembra, ponovo dočekujemo ‘Miligram’, koji će zajedno sa članovima Moto kluba Kondor posjetiti Dom za nezbrinutu djecu i uručiti im novogodišnje paketiće.

U ponedjeljak, 25. novembra, biće održan veliki Božićni koncert, na kojem će nastupiti Zlatan Karić i Cover Art bend.

U nedjelju, 31. decembra, kako smo već najavili, RTV Zenica, uz podršku Gradske uprave, prirediće veliki doček Nove 2018. na Trgu Alije Izetbegovića, sa popularnim ‘Miligramom’.