Završne pripreme za Novogodišnji spektakl u srcu Zenice

Ako je suditi po brojnim pozitivnim reakcijama, ali i najavama, prvi izbor za doček Nove 2018. godine brojnih Zeničana, ali i stanovnika okolnih gradova, bit će spektakularni koncert na otvorenom grupe Miligram u srcu Zenice.

RTV Zenica je, uz podršku Grada Zenice, ove godine preuzela tehničku organizaciju druženja i zabave u najluđoj noći, te smo sve svoje raspoložive resurse i kapacitete usmjerili za pripremu ovog događaja, kako bismo našim sugrađanima priredili nezaboravni provod kakav i zaslužuju.

Tim naše kuće zadužen za realizaciju Zeničkog novogodišnjeg spektakla danas je održao sastanak na kojem su definisani i dogovoreni posljednji detalji i program sutrašnje posjete grupe Miligram, kojom će biti i zvanično najavljen Centralni doček Nove 2018. godine na otvorenom u Zenici.

Mili, Alen i ostala ekipa Miligrama u naš grad dolaze u ranim jutarnjim satima, nakon posjete Radio Zenici u 10 sati, predviđena je konferencija za medije u Areni Zenica, kojoj će uz članove benda prisustvovati predstavnici Gradske uprave i RTV Zenica.

Centralni događaj sutrašnje posjete jeste FAN ZONA u centru Grada gdje ćemo se uz Miligram družiti sa našim sugrađanima. Članovi Miligrama, nakon toga, gostuju uživo u emisiji Popodne s Vama Televizije Zenica, od 16 sati.

Očekujemo vas na Trgu Alije Izetbegovića tačno u 13:00 sati. ODBROJAVANJE JE POČELO – budite i vi dio Zeničkog Novogodišnjeg Spektakla. (S.H.)