Novi naslovi u Multiplexu Ekran

Intrigantni i provocirajući film “AGAPE”, bosansko-turska drama “TAJNA IZ PROŠLOSTI” i animirana avantura za najmlađe “SOLAN I LUDVIG: VELIKA TRKA ZA SIROM” od 30. novembra na programu Multiplexa Ekran Zenica

AGAPE

Najiščekivaniji film ovogodišnje Pule koji pobuđuje pažnju javnosti zbog svoje paprene i provocirajuće teme – pedofilije u Crkvi. Agape je priča o svećeniku pedofilu i ljubavnom trokutu s dvojicom krizmanika: jednim zaljubljenim u njega i drugim za kojim on žudi i gubi kontrolu. Kad ga crkva degradira, a krizmanici istuku, svećenik će krenuti u potragu za najmoćnijom Božjom ljubavi: agape.

Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “Agape” možete pogledati na linku:

TAJNA IZ PROŠLOSTI (SECRETS FROM THE PAST)

Ali je dvadesettrogodišnji mladić. Nakon što mu biva otkriven genetički poremećaj, saznaje da je usvojen i da su mu biološki roditelji izbjegli iz Bosne u Tursku tokom rata u Bosni. Dolazi u Bosnu u potragu za njima. U pansionu u kojem odsjeda, upoznaje vršnjakinju Hanu koja mu pomaže u potrazi čije prijateljstvo prerasta u ljubav.

Termini projekcija svaki dan od: 20:30 sati

Trailer filma “Tajna iz prošlosti” možete pogledati na linku:

SOLAN I LUDVIG: VELIKA TRKA ZA SIROM

Nakon što se takmičenje završilo neriješenim rezultatom, dva suparnička sela, Flaklipa i Slidre – donose odluku da ponovo, nakon dugog perioda, pokrenu tradicionalno takmičenje u pravljenju sira. Hvalisava ptica Solan, nervozni jež Ludvig i pronalazač mekog srca Reodor, vjeruju da će udruženim snagama izaći kao pobjednici iz ovog avanturističkog okršaja.

Termini projekcija svaki dan od: 17:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 12:30, 14:00 i 17:00 sati

Trailer filma “Solan i Ludvig: Velika trka za sirom” možete pogledati na linku: