“Dan otvorenih vrata” škole za strane jezike Zepellin

Jučer je u Zenici, naselju Crkvice održan „Dan otvorenih vrata“ škole za strane jezike Zepellin, kako bi se Zeničani mogli upoznati o načinu rada i izvođenja nastave za njemački jezik, te o početku kurseva.

„Radi se o jednoj novoj školi, ponajviše bit će kursevi ponuđeni iz njemačkog jezika za djecu i odrasle. Kandidati su se mogli upoznati sa planom i programom i mogućnostima koje im nudimo“, izjavila je direktorica Almedina Begić za zenicainfo.ba.

S obzirom da se u našem gradu svakodnevno otvaraju brojne škole njemačkog jezika, zanimalo nas je po čemu se ova škola izdvaja.

“Crkvice su atraktivna lokacije, jer nema nijedne škole stranih jezika i potreba se svakako ukazala“, pojašnjava direktorica Begić.

Nastava će se odvijati onako kako kandidatima bude odgovaralo i u dogovoru sa njima.

Direktorica Begić kazala je da ima puno planova koje želi ostvariti, a među njima je sigurno i saradnja sa inostranim školama stranih jezika, sve u cilju obezbjeđenja što kvalitetnijeg izvođenja nastave i usvajanja znanja od strane kandidata.

Kako je to jučer izgledalo pogledajte u prilogu koji će se emitirati u današnjem izdanju emisije “Popodne s Vama” od 16:00 h. (Mehida Spahić)