NK Čelik ozvaničio saradnju sa još jednom velikom kompanijom: “Telemach” novi sponzor crno-crvenih

Nogometni klub Čelik danas je postao bogatiji za još jedan sponzorski ugovor. Vodeća kompanija u oblasti telekomunikacija „Telemach“, prepoznala je dobre rezultate nogometnog kluba Čelik.

Danas je potpisivanjem sponzorskog ugovora sa NK Čelik ozvaničena saradnja. U ime kluba ugovor je potpisao Ismet Đugum, direktor, a ispred kompanije „Telemach“,Esad Bektaš, regionalni rukovodilac tehničke operative.

„Drago nam je da možemo da nastavljamo ulagati u sport i sportsku budućnost naše zemlje. Siguran sam da će pomoć „Telemacha“ biti podstrek za nove rezultate NK Čelik. Kroz nogometni klub Čelik mi u suštini investiramo u lokalnu zajednicu i grad Zenicu“, izjavio je predstavnik „Telemacha“, Esad Bektaš.

Direktor NK Čelik Ismet Đugum, zahvalio se kompaniji „Telemach“ koja je prepoznala napore uprave i nogometaša da vrate Čelik u sami vrh bh. nogometa, i pozvao je i sve navijače zeničkog premijerligaša da budu korisnici usluga „Telemacha“.

Sponzorski ugovor je potpisan na godinu dana i podrazumjeva zajedničke promotivne akcije tokom utakmica, druženja nogometaša sa korisnicima usluga „Telemach“, kao i nastupe putem društvenih mreža. (Mirsad Pripoljac)