Servisne informacije za petak, 22.2.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca  Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 22.02.2019.(petak) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti sljedeća trafo područja: VRANDUK od 9 do 11, JAGODIĆI, KOZARCI i STRANJANI-DOLAC od 9 do 16 h.

JP „ViK“ d.o.o. Zenica obavještava potrošače da se vodosnabdijevanje odvija normalno i bez ograničenja, osim izuzetaka i privremenog prekida u vodosnabdijevanju na sljedećim adresama: Goraždanska, od broja 28 do broja 38, Bilmišće, od broja 85 do kraja  ulice, sanacija kvara na vodovodnoj liniji, od 08:00 do 14:00 sat, Tešanjska, od broja 25 do kraja ulice, Tetovska, od broja 415 do kraja ulice, Fuada ef.Subašića, od broja 30 do kraja ulice, sanacija kvara na vodovodnoj liniji, od 08:00 do 14:00 sati.

Hitna pomoć do ponoći 73 pregleda i 35 intervencija na terenu, iza ponoći 16 pregleda i 2 intervencije na terenu.

Vatrogasci osim redovnih aktivnosti i poslova u vatrogasnom domu bilježe i tri vanredne intervencije: U mjestu Visokovci, intervencija na gašenju požara suhe trave i niskog rastinja. Požar ugašen. U mjestu Sviće, intervencija na gašenju požara suhe trave i niskog rastinja. Požar ugašen. U ulici Bistua Nuova, intervencija na gašenju požara na putničkom motornom vozilu. Požar ugašen. Povrijeđenih nije bilo. Na vozilu pričinjena materijalna šteta.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite Vaš komentar!
Molimo da ovdje unesete Vaše ime