Servisni informator za četvrtak 21.02.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca  Podružnice “Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 21.02.2019.(četvrtak) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti trafo područje:

– Jagodići br. 315, od 09:00 do 16:00 sati

JP „ViK“ d.o.o. Zenica obavještava potrošače  da se vodosnabdijevanje  odvija normalno i bez  ograničenja, osim  izuzetaka i privremenog  prekida u vodosnabdijevanju na  sljedećim adresama:

Šoping centar  “Džananović”, sportska  arena “Husejin Smajlović”, Kamberovića  čikma, cijela  ulica, Aleja šehida, od broja  1 do broja  12, od 08:00 do 14:00 sati 

U Službi hitne pomoći Doma zdravlja Zenica do ponoći obavljena 54 pregleda i 28 intervencija na terenu, iza ponoći 14  pregleda i šest intervencije na terenu.

Vatrogasci osim redovnih aktivnosti i poslova u vatrogasnom Domu bilježe i pet vanrednih intervencija: Protivpožarno dežurstvo u AMZ, te četiri intervencije na gašenju požara trave i niskog rastinja u naselju Gornja Vraca, pored puta za Mošćanicu, pored puta M-17 na Ušću i pored puta M-17, kod nekadašnje pumpe Kalen. Požari ugašeni.