ZEDA: Poziv bh. privrednicima za sajam male privrede i zanatstva

Agencija ZEDA u koorganizaciji sa EEN partnerom  iz Njemačke – Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku (HANDWERKSKAMMER FUR MUNCHEN UND OBERBAYERN –MUNCHEN),  uz podršku Grada Zenica i u saradnji sa Udruženjem poslodavaca Zenica, a u okviru realizacije aktivnosti projekta BITNET/EEN/ COSME,  organizuje posjetu bh. privrednika sajmu male privrede i zanatstva u Minhenu – IHM (INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE MUNICH), 11.-15.03.2019., Minhen, Njemačka. 

S više od 1.000 izlagača, Internationale Handwerksmesse (IHM) predstavlja cijeli spektar proizvoda i usluga. Predstavit će se također i više od 60 obrta, prikazujući najnovije trendove i inovacije.

TEME SAJMA: Kućni i radni prostor (namještaj za kupaonice, osvjetljenje, tehnologija opremanja ureda i nekretnina, tekstili za kućanstvo, unutrašnji radovi, namještaj za spavaće sobe, dekoracija životnog prostora, namještaj za dnevni boravak), izgradnja, modernizacija i obnova (tehnologija gradnje i energija, unutrašnji i vanjski finalni radovi, građevinski materijali i elementi, organska gradnja i montažne kuće, krovni građevinski elementi, sanitarije, saune i kupatila, stepenice i liftovi/dizala, vrata i prozori, staklene bašte), kuhinje i kuhinjski elementi (električni kućanski aparati, kuhinje, kuhinjska oprema, kuhinjski aparati)

Nova iskustva zapada

Radni svijet budućnosti

Ovo je odlična prilika da privrednici ostvare kontakte sa izlagačima iz Njemačke, eventualnim budućim poslovnim saradnicima i investitorima, unaprijede postojeća znanja i vještine, te ista implementiraju u svom poslovanju.

ZEDA