Horoskopski parovi koji prave ekploziju: Ko je divlja zvijer, a ko stidljivko

U nastavku slijede savršeni horoskopski znakovi koji odlično nadopunjuju jedno drugo.

Ovan i Riba

Ovnovi su pokretači, borci i vole akciju. Kada se Riba povuče u samoću i postane depresivna partner u njoj probudi želju za stvaranjem. U krevetu se savršeno slažu, jer sve sto Riba isplanira u svojoj mašti Ovan to ispuni na djelu.

Blizanac i Strijelac

Ova dva znaka se lijepo slažu jer oboje vole avanture. Zajednički hobi su im putovanja i razni kursevi. Uživaju u razmjeni informacija i zajedničkim odlascima u biblioteku. U seksu se pronalaze jer je njima nebitno gdje i kako se to desilo, važno je da se desilo.

Vaga i Škorpija

Vage vole ljubav, uživaju u emocijama i strastima, samo što to umiju vješto da sakriju. Škorpije sa svojom erotskom energijom umiju da Vagu oslobode stida, ona tada skida masku i ponaša se kao divlja zvijer u krevetu. Isto je i u svakodnevnim situacijama, opuštenost i spontanost kod Škorpije daje Vagi osjećaj sigurnosti.

Lav i Vodolija

Energija ova dva znaka je fantastična i svemoćna. Oni zajedno mogu mnogo da postignu, ostvaruju lako svoje snove i nemaju strah da se upuste u izazove. Kad se Lav osjeti napeto i kad se preoptereti poslovnim obavezama, Vodolija je tu da ga opusti i odvede u provod. U seksu se odlično slažu jer oni nemaju stid i strah, spremni su i da isprobaju najluđe strastvene izazove.

Rak i Bik

Rakovi su stidljivi i plaše se da pokažu svoje emocije, zato im odgovaraju Bikovi jer im pružaju osjećaj sigurnosti. Oba znaka su odana i vjerna i umiju da podrže jedno drugo. Bik je u seksu spor, pa Rakovi u tome uživaju inače im treba dosta vremena da se oslobode i opuste.

Djevica i Jarac

Ova dva znaka baš i ne znaju da uživaju u strastima. Dosta su emotivno hladni, pa odgovaraju jedno drugom jer zabavu pronalaze u drugim stvarima. Vole materijalnu sigurnost i često imaju zajednički posao. Uživaju u pravljenu planova za budućnost i u organiziranju svakodnevice do najsitnijih detalja, piše Ženski kutak.