Ekskluzivno u Multiplexu Ekran Zenica: Projekcija filma o meteorskom uspjehu benda “BTS”

 

Multiplex Ekran Zenica će 15. i 17. novembra, kao jedini na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine,  emitovati  film “Burn the Stage”, te će na taj način zajedno sa velikim dvoranama  širom svijeta biti dio limited eventa: Burn the stage – The Movie. 

Prvi film o bendu BTS, donosi nam priču iza scene sa turneje BTS WINGS TOUR, i svjedoči meteorskom uspjehu benda. Filmski doživljaj koji se ne propušta pruža intiman pogled na ono što se dešava kada najuspješniji dječački bend svih vremena ruši barijere i napada svjetsku muzičku scenu. Ekskluzivni snimci sa turneje i intervjui sa svakim članom benda ponaosob, pružit će fanovima, bez presedana, jedinstven pogled u njihove živote i priliku da zajedno sa svojim omiljenim bendom proslavljaju uspjehe na velikim kino platnima širom svijeta.

Ovaj itekako očekivani film koji je režirao  Jun-Soo Park, publika u Multiplex Ekranu Zenica ekskluzivno može pogledati u četvrtak, 15. novembra u terminima od 12:00, 14:00, 16:00 i 18:30 sati, te u subotu, 17. novembra u istim terminima, a titlovi filma su na engleskom jeziku.

Ulaznice po cijeni od 6,00 KM su već u prodaji na kino blagajnama Multiplex Ekrana Zenica, te je  iste moguće i rezervisati na broj telefona 032 407 518.