FOTO: Održana 15. motorijada u Zenici

U organizaciji Moto kluba Condor, u Zenici je održana 15. motorijada. Dvodnevno druženje bajkera iz regiona i Evrope završilo je koncertom regionalne zvijezde Mladena Vojičića Tife.

U petak, prvog dana motorijade, bajkeri su se družili, a onda u subotu, drugog dana nakon razgledanja grada i ručka, krenuo je defile ulicama Zenice. Kolona je napravila pauzu u centru grada gdje su se bajkeri družili sa građanima, a onda nastavili defile i povratak u kamp na Kamberovića polju.

U večernjim satima učesnike motorijade pozdravio je gradonačelnik Fuad Kasumović, a onda je uslijedila zabava čiji je vrhunac bio nastup regionalne zvijezde Mladena Vojićića Tife praćen velikim vatrometom.

Gosti koji su došli u Zenici sa svih strana, istakli su zadovoljstvo prijemom, organizacijom motorijade, te su posebno naglasili da rijetko gdje su vidjeli da se susreti bajkera održavaju u centru grada.

15. motorijada održana je uz pomoć gradonačelnika i gradske uprave, a generalni medijski pokrovitelj bila je radio-televizija Zenica. (N.G., A.S., M.I.)