A-SDA Zenica: Kontstatovano povećanje članstva

Gradski odbor Stranke demokratske aktivnosti – ASDA Zenica, na svojoj redovnoj sjednici, razmatrao je jučer aktuelnu političku situaciju u Zenici, a predsjednik Kantonalnog odbora Stranke, mr. Ramo Isak, informisao je članove GO o stavovima i zaključcima Kantonalnog odbora u vezi realizacije programskih ciljeva u ovoj izbornoj godini, saopšteno je iz GO ASDA Zenica.

Konstatovano je kadrovsko jačanje ASDA na svim nivoima, uključujući i Zenicu, u kojoj je samo u protekloj sedmici Stranci pristupilo novih 56 članova. Ovo potvrđuje da naši građani sve više uviđaju i prihvataju opredijeljenost Stranke u borbi protiv korupcije, nepotizma, političkog elitizma i stranačkog zapošljavanja, navodi se u saopštenju.

Evidentno je da se politika vladajućih struktura sve više razobličuje, te da isprazna predizborna obećanja ne rezultiraju konkretnim poboljšanjem životnog standarda, zapošljavanja i sigurnosti građana.

Gradski odbor je pohvalio humani čin svog vijećnika u Gradskom vijeću koji je svoj paušal uplatio u korist bolesnog sugrađanina. Gradski odbor ASDA poziva sve svoje članove, aktiviste i simpatizere da se priključe ovoj humanitarnoj akciji, saopštio je Gradski odbor ASDA Zenica.