Sestre Popović odlične na teniskom turniru u Osijeku

Teniski klub „Osijek“ iz Osijeka je bio organizator turnira uzrasta do osam i do 10 godina u razdoblju 29. – 30.06.2024. godine, koji se održavao na teniskim terenima kluba u Osijeku i dio je kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Sestre Petra i Klara Popović, članice Teniskog kluba „Napredak“ Zenica su bile izuzetno uspješne na turniru, pa je tako Klara Popović nastupala do 8 godina te ponovno osvojila zlatnu medalju. Bitno je naglasiti da Klara ima tek 6 godina. Starija sestra Petra Popović je nastupala na turniru 10 godina, te zauzela prvo mjesto. Rezultati u posljednje vrijeme nam govore da njihovi treneri rade odličan posao, kojima se klub ovom prigodom i zahvaljuje.

Bitno je napomenuti da će TK „Napredak“ Zenica sada već tradicionalno biti organizator najvećeg turnira u Bosni i Hercegovini za dječake i djevojčice uzrasta od 8 godina i 10 godina u razdoblju 30. – 31.08.2024. godine u Sarajevu, na kojem će natjecatelje iz susjednih država i naše države uz druženja čekati i pregršt lijepih nagrada. Očekuje se preko 100 natjecatelja na turniru. Raspis turnira će biti uskoro objavljen putem medija.

Nadamo se nastavku uspješnih rezultata, te ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake da postanu članovi Teniskog kluba „Napredak“ Zenica i kroz igru i druženje razviju svijest o tenisu kao sportu i njegovim vrijednostima. (izvor: TK “Napredak” Zenica)