Sutra otvorenje modernog restorana “960” na Smetovima

U Zenici će sutra biti otvoren reprezentativni objekat koji je u potpunosti promijenio identitet popularnog zeničkog izletišta Smetovi i to moderno uređeni restoran “960”, a koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kako smo ranije pisali, firma “New aspect” d.o.o. Zenica, u čijem vlasništvu je novi objekat na Smetovima, tačnije restoran “960”, investirala je preko 300.000 KM u objekat koji će nedvojbeno upotpuniti planinski i zimski doživljaj na omiljenom izletištu Zeničana. Moderno uređeni objekat koji će ne samo u zimskim danima nego tokom cijele godine biti prava oaza mira za Zeničane i posjetioce iz drugih gradova svečano svoja vrata za posjetioce Zenice i okolnih gradova zvanično otvara u 18 sati.

U ponudi su bezalkoholna pića, ali i specijaliteti iz kuhinje koji će upotpuniti vaš boravak u restoranu “960” čiji je enterijer oduševio sve one koji su imali tu privilegiju do sada pratiti proces preuređenja ovog objekta. Uvjereni smo kako će restoran “960”, moderni ambijent, ljubazno osobolje, brojni planirani sadržaji, uz jedinstven pogled na Smetove učiniti da ovaj objekat postane vaše omiljeno mjesto bilo da se radi o opuštajućem odlasku ili pak poslovnim sastancima u potpuno novom i drugačijem objektu koji je postavio nove standarde modernog, svjetskog, ugostiteljstva.