“Transcom” u našem gradu zapošljava više od stotinu radnika

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović jučer je u kabinetu primio prodajnog menadžera “Transcoma” Žolta Beneša i predstavnicu za selekciju i zapošljavanje Hatu Tupo.

S obzirom da ova kompanija odbrojava dane do zvaničnog svečanog otvorenja novog servisnog centra za korisničku podršku u Zenici, ovom prilikom gradonačelnik Kasumović podržao je projekt.

“Zadovoljstvo mi je podržati svako novo radno mjesto u našem gradu, sve u cilju zadržavanja mladih ljudi u BiH. Ovo je jedinstvena prilika za mnoge koji govore jezike i imaju znanje na računarima da riješe svoju egzistenciju”, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Zadovoljstvo je očito bilo obostrano jer kako su istakli predstavnici ove multinacionalne kompanije, “Transcom” je prepoznao Zenicu kao veliki jezički potencijal.

“Transcom nastavlja svoju djelatnost i širenje diljem BiH i jedna je od firmi s najbržim rastućim brojem zaposlenika, s visokim nivoom usluge! Inače razvojni plan Transcoma za Zenicu je više od 100 zaposlenika”, rekao je Žolt Beneš.

Više informacija o otvorenim pozicijama za posao može se naći na https://transcombih.recruitee.com/