ZE ADVENTURE 2020: Posljednja noć ovogodišnjeg online festivala uz koncert Kamernog simfonijskog orkestra iz 1991. godine

U posljednjoj specijalnoj novogodišnjoj emisiji u okviru festivala “Ze Adventure 2020” predstavljamo vam spektakularni prvi novogodišnji koncert Kmernog simfonijskog orkestra iz 1991. godine.

U emisiji sa početkom od 20 sati imat ćete priliku u našem studiju gledati Stojanu Mladenovu, nekadašnju članicu ovog orkestra, a odmah po okončanju emisije, uživajte uz ovaj nesvakidašnji snimak i izdanja iz 1991. godine.
Pozivamo vas da večeras budete uz naše program, u posljednjoj novogodišnjoj emisiji, jer dijelimo veliki broj nagrada i poklona.

Radio-televizija Zenica uz podršku naših poslovnih partnera za sve gledaoce priprema brojne novogodišnje poklone, a domaćini u studiju su Deda Mraz i dobra vila.

Budite i vi dio večerašnje emisije pozivom u program na broj telefona 032/449-208.

Za kraj se zahvaljujemo svima onima koji su proteklih 17 dana bili uz naš program, te se svakako nadamo da ćemo naredne godine zajedno uživati u repertoaru za koji se već od sutra vrijedno pripremamo.