ZENICA ADVENTURE: Trubački sastav Escandalo bend večeras u Studengradu

Da je Zenica Adventure 2019. poseban i po mnogo čemu prepoznatljiv festival, dokazat će i večerašnji nastup trubačkog sastava Escandalo benda, koji će svojim neobičnim izvedbama, sigurno uveseliti posjetioce Studengrada.

Escandalo band je trubački sastav koji nastupa širom BiH. Sviraju na svadbama, proslavama, veseljima, kako privatnim tako i poslovnim, a slušali smo ih i na prošlogodišnjem ZENICA ADVENUTRE-u. Bend čine Darko Beus, truba; Sanjin Babović, truba; Anes Bajramović, truba; Marko Aždajić, tenor i Azur Bijedić, bubanj, te ne sumnjamo da nas očekuje nezaboravan provod i uživanje u bogatom repertoaru Escandala i ove zime u Studengradu.

Vidimo se večeras u 19 sati i 30 minuta, na dobro poznatom mjestu, Studengradu. Dobre energije neće nedostajati, a čarolija bajkovitog gradića, dodatno će upotpuniti i zagrijati atmosferu.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)