Prigodnih sadržaja i zabave za najmlađe u “Studengradu” neće nedostajati

Mališani se najviše raduju najveselijem mjesecu decembru, a od ove godine u mjestu najljepše zimske čarolije u „Studengradu“ je pripremljen bogat sadržaj za djecu.

Najmlađi posjetioci  će uživati u zabavnom  parku „Zuka“.

Zabavni  park „Zuka“  će ove zime u Studengradu razveseliti sve, a posebno one najmlađe. Naš sagovornik, vlasnik parka kaže da zabave, smijeha i veselja neće nedostajati. Vozić, vrteška i roboti su spremni za doček najmlađe populacije.

„U Zenici ostajemo sve dok traje „Studengrad“ od 14.11.2019. do 11.01.2020. godine. Radno vrijeme će biti od 10 sati ujutru pa do 20 sati navečer“, izjavio je za naš portal Miralem Merdžanić, vlasnik zabavnog parka „Zuka“.

Svi su dobro došli na opušteno druženje u šarenoj  adventskoj  oazi  gdje se djeca mogu odlično zabaviti.

„Pozivamo sve  roditelje da dođu sa mališanima u „Studengrad“ i da se svi zajedno razveselimo i obradujemo“, kazao je Miralem.

Studengrad je savršena destinacija za sve koji traže adventsku atmosferu i sjajne doživljaje.

„Cijena jednog žetona će biti 2,00 KM i moći će se iskoristiti na bilo kojoj dječijoj radnji“, dodao je vlasnik zabavnog parka, Miralem Redžić.

Podjela paketića za mališane je neizostavan dio, pa će tako ove godine vlasnik zabavnog parka „Zuka“ obradovati najmlađe. Bit će to iznenađenje kada je datum u pitanju, zato budite redovni posjetioci „Studengrada“. Svečano otvorenje zimske čarolije je u subotu, 14. decembra, svi ste dobro došli.(A.D.)