Vesela subota u Ekranu!

Multiplex Ekran Zenica je od marta 2018. predstavio novi program pod nazivom VESELA SUBOTA U EKRANU koji je prije svega naklonjen mlađoj publici. Budući da je Multiplex Ekran MJESTO ZABAVE ZA CIJELU PORODICU, nisu zaboravljeni ni roditelji jer kroz program KARTICE VRIJEDNOSTI cijela porodica ima priliku za zabavu, ali i šansu za osvajanje vrijednih nagrada.

Kartica vjernosti se može dobiti na blagajni Multiplexa Ekran svake subote u periodu od 10 do 14 sati, a u njoj se skupljaju pečati čime se ostvaruje pravo na pogodnosti i poklone. Pečati se dobijaju učešćem u besplatnim aktivacijama i kreativnim radionicama za djecu subotom u periodu od 12 do 14 sati, kupovinom kino ulaznice ili konzumacijom jela i pića u cafe restoranu Ekran. Pored toga, u posebnim akcijama će se dodjeljivati dodatni bonus pečati koji će omogućiti brže ostvarivanje prava za nagrade.

Više informacija o Veseloj suboti u Ekranu i objave za bonus pečate možete naći na www.multiplexekran.bawww.facebook.com/thegstore.ba ili www.facebook.com/MultiplexEkran)

Dođite u Multiplex Ekran, mjesto zabave za cijelu porodicu.

EKRAN PR TEAM