Kompanija Almy d.o.o. Zenica svrstana među „BRZORASTUĆE KOMPANIJE“

elektronska markica BRK 2018

U okviru projekta „Brzorastuće kompanije u Bosni i Hercegovini i regiji“, Poslovne novine su sprovele sveobuhvatnu analizu i rangiranje domaćih kompanija koje su zadovoljile kriterije brzog rasta.

Posebno bismo istakli važnost rangiranja naše kompanije u okviru ovog projekta, s obzirom na to da se nalazimo među 1.216 brzorastućih kompanija u BiH, od 32.292 onih koje su predale završne račune u 2017. godini.

Projekat je osmišljen kao identifikacija promjena na tržištu, uočavanje realnih tržišnih potencijala, te predstavljanje kompanija čiji su poslovni procesi u savršenom skladu, a samim tim i pogonsko gorivo ekonomskog razvoja BiH. Cilj projekta je, između ostalog, istražiti faktore uspjeha brzorastućih kompanija u BiH kako bi te pozitivne prakse mogle poslužiti kao primjer.

Da rad trud i zalaganje svih uposlenika kompanije Almy, njenog menadžmenta, dolazi do izražaja pokazuje i ovaj izuzetan uspjeh naše kompanije, te podstrek za daljne razvijanje u svim segmentima našeg poslovanja koje će proporcionalno dovesti do novih radnih mjesta u našoj kompaniji a smanjenju nezaposlenosti u lokalnoj zajednici.

Više informacija na link-u: https://poslovnenovine.ba/brzorastuce/