‘Abakus’ raspisao konkurs za prijem kuhara ili kuharice u radni odnos

Privatna predškolska ustanova i ustanova za boravak djece školskog uzrasta „Abakus“ Zenica, objavila je konkurs za prijem kuhara ili kuharice u radni odnos, u punoj radnoj normi.

Od kandidata se traži odgovarajuća srednja škola i minimalno godina dana radnog iskustva u struci, a od vještina i osobina očekuju se: kreativnost, iskustvo i posvećenost u radu, orijentiranost za timski rad, ali i spremnost za samostalno obavljanje zadataka, samoinicijativnost, sposobnost odlučnog reagovanja u kriznim situacijama, spremnost za preuzimanje odgovornosti i profesionalnost u radu, ljubaznost i susretljivost.

Svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju osnovne uvjete mogu se do 9.2.2018. godine prijaviti na Konkurs slanjem molbe i CV-ja na e-mail: info@abakus.ba ili slanjem molbe i CV-ja u zatvorenoj adresiranoj koverti putem pošte na adresu: PPU „Abakus“ Zenica, Fra Ljube Hrgića 12, 72 000 Zenica.

Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na intervju, kada će donijeti originalne dokumente o obrazovanju i iskustvu na uvid. Kandidati koji budu izabrani do početka rada bit će dužni dostaviti ovjerenu dokumentaciju i ljekarsko uvjerenje.

Molimo kandidate da prijave sa dokumentacijom ne dostavljaju lično, već isključivo putem pošte ili e-maila.

Kandidati koji su se ranije prijavljivali na ovu poziciju se mogu prijaviti i ovaj put. To što nisu ranije zaposleni na našim konkursima ne znači da nisu bili pozitvno ocijenjeni, nego je konkurencija uvijek velika, pa nijanse odlučuju, objavila je Privatna predškolska ustanova i ustanova za boravak djece školskog uzrasta „Abakus“ Zenica.