KK Perfekt organizovao klupsko polaganje za pojaseve/zvanja

U sklopu redovnih aktivnosti, a nakon odlično odrađenog trenažnog procesa Karate klub Perfekt danas  je organizovao polaganje za pojaseve.

Za polaganje je prijavljeno 50 aktivnih članova(dječaka i djevojčica) uzrasta od 5 do 13 godina, koji polažu za zvanja od bijelo-žutog do plavog pojasa. Polaganje je uredno najavljeno i odobreno od WKF Karate Saveza ZDK i FBiH. Član komisije je Berin Durmiš iz KK Alfa Zenica, dok je  predsjednik komisije Nermin Bošnjak, trener i prvi čovjek Karate kluba Perfekt.

„Naš karate klub je počeo nakon što smo dobili odobrenje od kriznog štaba  i radimo na otvorenom na Kamberovića polju. Danas prisustvujemo klupskom polaganju za pojaseve. Na polaganju je 50 kandidata. Nakon polaganja nastavljamo sa treniranjem. Plan je da ispratimo sve aktivnosti Karate saveza Federacije i BIH. Planiramo da organizujemo Kantonalnu ligu u septembru“, izjavio je za Zenicainfo.ba Nermin Bošnjak, trener KK Perfekt .

KK Perfekt dodijelio je danas posebnu zahvalnicu kolektivu RTV Zenica i portalu Zenicainfo.ba za podršku radu i afirmaciji Karate kluba Perfekt iz Zenice.(M.P.)