Radni sastanak Gradske uprave i rukovodstva Naše stranke

Danas je u sali za sastanke pri kabinetu gradonačelnika Zenice održan sastanak predstavnika Gradske uprave Zenica i rukovodstva Naše stranke.

Delegacije su predvodili gradonačelnik Fuad Kasumović i predsjednik Naše stranke, Predrag Kojović. Sastanku su, također, prisustvovali pomoćnici Gradonačelnika iz resornih službi.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnom stanju u Gradu Zenica i projektima koje realizuje Gradska uprava, a prisutni su se osvrnuli i na rebalans Budžeta Grada Zenica te dešavanja na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, na kojoj je bio razmatran rebalans.

Također su izneseni prijedlozi i sugestije vijećnice Sanje Renić upućeni na rebalans Budžeta, a predstavnici Gradske uprave dali su pojašnjena onih stavki rebalansa koje su izazvale određene dileme u pogledu realizacije.

Gradonačelnik je iznio mišljenje da su pojedine sugestije Naše stranke prihvatljive i u tom smislu podržao njihovo uvrštavanje u rebalans.

Posebno je naglašeno da Gradska uprava na čelu s Gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem osuđuje i smatra neprihvatljivim bilo kakve prijetnje upućene političkim neistomišljenicima, kakva je između ostalih i vijećnica Naše stranke, Sanja Renić.      (zenica.ba)

 

foto:sa press-a Naše stranke (M.I.)