Remi Čelika i Širokog za kraj sezone

Nogometaši Čelika i Širokog brijega podijelili su bodove odigravši 1:1 danas na Bilinom polju u posljednjem susretu ove sezone.

Širokobriježani su silovito otvorili utakmicu. Nekon prodora Kvesića i centaršuta u kazneni prostor Petrović šutira s pet metara, ali brani Pavlović. Nakon kornera pokušao je Ćorluka glavom, ali lopta odlazi preko gola. Sve ovo dešavalo se u prvoj minuti utakmice.

Čelik je uzvratio u šestoj minuti. Okić je ubacio iz kornera, a Okoli neprecizno šutira. U osmoj minuti gosti vode. Ponovo je Kvesić sjajno prošao po lijevoj strani uputio sjajan centaršut, pronašao Stanića koji ne griješi i tim s Pecare vodi sa 0:1. Domaći nogometaši brzo su uzvratili i poravnali rezultat u 20. minuti. Sjajno su kombinovali Okić i Pecelj na lijevoj strani nakon čega je ovaj drugi sjajno centrirao i pronašao Dilavera na petercu koji glavom šalje loptu u gol za 1:1. U ostatku prvog poluvremena vidjeli smo igru između dva kaznena prostora, ali se rezultat nije mijenjao.

Drugo poluvrijeme nije bilo na nivou prvog. Ipak, gosti su zaprijetili na otvaranju drugih 45 minuta. Vukoja je šutirao, a lopta odlazi preko gola. Uzvratili su domaćini u 61. minuti. Grahovac je dobro proigrao Okića čiji šut iskosa odlično brani goluman Širokog brijega. Do kraja gosti su u još dva navrata ozbiljnije zaprijetili. U 64. minuti šutirao je Petrović koji je za malo bio neprecizan, a onda u 67. na ubacivanje Bagarića glavom pokušava Jurić, ali Pavlović na golu Čelika odlično brani.

Na kraju, možda i najrealniji ishod. Nogometaši Čelika su se na ovaj način oprostili od publike u ovoj sezoni. (M. Pripoljac)