Nastavak realizacije projekta “Salonitni krovovi grada Zenice”

Na tragu dosadašnjih aktivnosti na realizaciji projekta „Salonitni krovovi Grada Zenica“ ovim putem informišemo javnost o nastavku aktivnosti na realizaciji istog u narednom periodu.

U tom smislu predsjednicima kućnih savjeta ćemo putem e-maila uputiti potpunu informaciju o uslovima i mogućnostima finansiranja učešća etažnih vlasnika stambenih zgrada iz namjenskih sredstava EBRD-a za projekte provođenja mjera energijske efikasnosti. E-mailove mogu očekivati u drugoj sedmici januara naredne godine. Budući da se na naš Javni poziv prijavilo 70 zgrada sa preko 1.500 etažnih vlasnika ovim putem obavještavamo kućne savjete prijavljenih zgrada da u narednom periodu intenziviraju razgovore sa svim etažnim vlasnicima i usaglase zajednički stav prema dobivenim informacijama.

Od strane udruženja GEOPA formirane su dvije tročlane komisije koje će obići sve prijavljene zgrade i dodatno na terenu indentificirati sve eventualne činjenice koje bi mogle uticati i biti relevantne za nastavak procesa provođenja projekta. Informacije dostavljene putem e-maila će poslužiti kao priprema za sastanak i razgovore sa etažnim vlasnicima i sve nedoumice koje nastanu pri tim sastancima riješavale bi se na sastanku organizovanom od strane udruženja GEOPA sa predstavnicima prijavljenih zgrada. O tom sastanku svi predstavnici zgrada biće blagovremeno obavješteni.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite Vaš komentar!
Molimo da ovdje unesete Vaše ime