Predstavnici Sekcije frizera na sastanku u Pedagoškom zavodu ZDK

Predstavnice Sekcije frizera, pri Udruženju poslodavaca Zenica, održale su sastanak sa Bernadetom Galijašević, direktoricom Pedagoškog zavoda ZDK.

Sastanku su prisustvovali Mirsada Čajlaković, stručni savjetnik za oblast obrazovanja i Nihad Kamenjaković, direktor Srednje mješovite škole „Mladost“ Zenica.

Tema sastanka je bila uspostava bolje i kvalitetnije saradnje i koordinacije između vlasnika frizerskih salona i predstavnika škole – profesora, i koordinatora za praksu. Na sastanku je zaključeno da ovo treba da bude prvi u nizu sastanaka između poslodavaca i predstavnika škole.

Sekcija frizera, Udruženja poslodavaca Zenica, zahvaljuje se direktorici Galijašević na iskazanom interesu, te poziva sve frizere, kozmetičare, manikere i pedikere sa područja Grada Zenica, da se uključe u rad Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera, Udruženja poslodavac Zenica, jer biti član Sekcije znači biti uključen u sve aktivnosti sekcije, i biti blagovremeno obavješten o seminarima, sajmovima, takmičenjima i sličnim aktivnostima iz svoje djelatnosti, navode iz Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera Udruženja poslodavaca Zenica.