Osnivač i predsjednik Moto kluba “Condor” uručili Zahvalnicu gradonačelniku Fuadu Kasumoviću

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je danas predstavnike Moto kluba “Condor” iz Zenice.

Osnivač Kluba Mensudin Imamović i predsjednik Robert Mijač zahvalili su gradonačelniku Kasumoviću na podršci u organizaciji motorijade, koja se proteklog mjeseca prvi puta održala na gradskim ulicama.

Motorijadu smo organizovali na evropskom nivou, zahvaljujući Vama Gradonačelniče. Ispoštovali smo sve organizacijske uslove. Manifestacija je okupila veliki broj učesnika i gostiju. Vratili ste nam nadu da naredne godine organizujemo još bolje ovu manifestaciju“, kazao je Imamović, ističući posebnu zahvalnost što je motorijada održana u centru grada.

Tokom prijema gradonačelnik Fuad Kasumović je istakao da Gradska uprava služi da pomogne svim segmentima društva.

Gradska uprava na čelu sa mnom je rado podržala motorijadu. Radi se o jednoj lijepoj manifestaciji. Ove godine smo uspješno organizovali i “Zenica Summer Fest”, kulturno – zabavnu manifestaciju koja je oduševila naše građane. Mi ćemo uvijek podržati pozitivne događaje koji se dešavaju u našem gradu“, naglasio je gradonačelnik Kasumović.

Na kraju susreta, predstavnici Moto kluba “Condor”, gradonačelniku Fuadu Kasumoviću, uručili su Zahvalnicu za nesebičnu podršku i sponzorstvo u organizaciji Zeničke motorijade 2018.