U RK Čeliku svi spremni za utakmicu u Kaknju

Svih 20 igrača RK Čelika, koji svaki dan dva puta dnevno žestoko treniraju u Gradskoj areni Zenica i spremaju se za naredno peto kolo u Prvoj ligi Federacije BiH protiv RK Kakanj u Kaknju – spremni su za novi prvenstveni meč, navodi se na oficijelnoj web stranici RK Čelik.

Svi treninzi se odvijaju pod budnim okom fizioterapeuta RK Čelika, prof. Bojana Tepića, koji bukvalno prisustvuje svakom, i jutarnjem i popodnevnom treningu, i interveniše ako treba na licu mjesta. On je najzaslužniji što u RK Čeliku nema ozbiljnijih povreda igrača.

”Svi igrači su zdravi i spremni za igru protiv ekipe RK Kaknja, i šef stručnog štaba Seldin Rizvanović ima na raspolaganju svih 20 igrača. Manje povrede lakta imali su najmlađi Čelikovac, sedamestogodišnji Ismar Kahrić i desno krilo Jasmin Omerović, ali su i oni spremni i na raspolaganju šefu Rizvanoviću”, kaže Bojan Tepić.

Utakmica u Kaknju se igra u nedjelju, 21. oktobra u Sportskoj dvorani u Kaknju, a očekuje se da će utakmicu pratiti i jedan broj navijača RK Čelika iz Zenice.

”Raspoloženje, zajedništvo i atmosfera u timu Čelika pred utakmicu u Kaknju su odlični i niko od igrača ne razmišlja ni o čemu drugom osim o pobjedi svog tima”, kažu u RK Čeliku.