Vodenjak, Škorpion i Blizanci – najpametniji znakovi

foto: Pixabay

Ovoj zlatnoj petorki nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj. Izgledaju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

1. Vodenjak

Ovaj horoskopski znak je najviše povezan s filozofijom. Vodenjaci često oduševe okolinu inovativnim pristupom rješavanju problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

2. Škorpion

Škorpioni su vrlo osjećajni ljudi, obuzeti burnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju, što najčešće koriste kako bi promatrali društvenu dinamiku.

3. Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, kao i Škorpioni, sjajno procjenjuju društvenu dinamiku. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na svaku situaciju.

4. Vaga

Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o utjecaju umjetnosti na  blagostanje čovjeka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima.

5. Rak

Rakovi su najosjetljiviji horoskopski znak, a ta činjenica ih veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima. Vrlo često primjećuju ono što drugi ne vide. U kaotičnim situacijama reagiraju bolje nego bilo tko drugi, piše superzena. N1