Kompletiran stručni štab RK Čelika: Bojan Tepić predsjednik zdravstvene komisije

Upravni odbor rukometnog kluba Čelik  kompletirao je Stručni štab RK Čelika, koga sačinjavaju: prof. Seldin Rizvanović, šef stručnog štaba, Nermin Gušić i Nedin Šehić, treneri, te Bojan Tepić, fizioterapeut.

Pored obaveznog prisustva utakmicama, Tepić će prisustvovati i treninzima i pratiti zravstveno stanje igrača.

Raduje me povratak sjajnog momka i odličnog stručnjaka Bojana Tepića, prekaljenog ”Čelikovca” u RK Čelik. On će na dnevnoj bazi voditi računa o zdravstvenom biltenu i sve evidentirati u kartone svih igrača, kontaktirati doktore specijaliste, sve u cilju da se broj povreda i bolovanja igrača svede na nulu”, izjavio je Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.

Predsjednik Rukometnog kluba Čelik Pane Škrbić je na sastanku sa igračima po tradiciji čestitao svim igračima i Stručnom štabu koji slave predstojeći praznik Kurban Bajram. Takođe, svim igračima je uplaćen novčani iznos ”Bajramluka”, kako bi sa svojim ukućanima i prijateljima obilježili ovaj veliki praznik.

Nakon priprema na Kamberovića polju, rukometaši RK Čelika od ponedjeljka 20. avgusta se sele sa pripremama u Gradsku arenu Zenica. I dalje će se trenirati dva puta dnevno, a preferiraće se rad s loptom, pošto, kako je najavljeno iz Rukometnog saveza Federacije BiH, već 15. septembra započinje prvenstvo u Prvoj ligi Sjever. (M.P.)