ZenicaSummerFest: Kodeks ponašanja na koncertu benda Dubioza kolektiv

Zenica Summer Fest, kulturno-zabavna manifestacija koja ima za cilj da tokom ljetnih julsko-avgustovskih dana animira, zabavi, oraspoloži i raspleše sve Zeničanke, Zeničane, kao i drage goste – posjetioce iz drugih gradova Bosne i Hercegovine, regiona i dijaspore, ovih dana će završiti spektakularnim koncertom najpopularnijeg benda ovog regiona DUBIOZE KOLEKTIV.

Obzirom da je ovaj koncert u organizacionom smislu najkompleksniji, zbog očekivane gužve i velikog broja posjetilaca, tehnički realizator RTV ZENICA se posebno pripremila, pa tim povodom obavještava i moli sve potencijalne posjetioce koncerta da zbog ugodnosti, sigurnosti i zadovoljstva svih posjetilaca, pročitaju i upoznaju se sa uslovima ulaska u koncertni prostor Kamberovića polja.

Organizacioni odbor, tehnički realizator, oficijelna zaštitarska agencija i redarska služba imaju pravo zabraniti ulazak u koncertni prostor Kamberovića polja licima koja se ne pridržavaju uslova ulaza i ponašanja na javnim skupovima.

Ulazak u koncertni prostor Kamberovića polja neće biti dozvoljen licu/licima koja svojim ponašanjem ili stanjem ukazuju da mogu prouzrokovati bilo koji oblik nasilja.

Kontrolu i pregled lica vrši redarska služba i oficijelna zaštitarka agencija, uz korištenje tehničkih pomagala. Pravo ulaska u koncertni prostor Kamberovića polja biće oduzeto licu/licima koja odbiju kontrolu ili pregled redarske službe ili oficijelne zaštitarske agencije. Na ogradi oko koncertnog prostora Kamberovića polja ne mogu se kačiti transparenati koji bi ometali rad službenih lica.

Zaštitarska agencija ima pravo provjeriti i pretražiti sve torbe/ruksake, kao i ostale lične/osobne stvari posjetilaca, u svrhu sigurnosti.

Za konkretnija uputstva, pravila ponašanja i uslove boravka na koncertu Dubioze kolektiv, molimo, pročitajte Kodeks #ZENICASUMMERFEST# u PDF-u.

Dobro nam došli!

ORGANIZACIONI ODBOR

#ZENICASUMMERFEST#