Pokušaj teške krađe u Sejmenskoj, droga na Bulevaru

0
1326

Dana 16.05.2018. godine, u 03,15 sati, u ulici Sejmenska, od strane lica S.H., iz Zenice, izvršeno je krivično djelo teška krađa u pokušaju u podrumske prostorije. Brzom intervencijom policije navedeno lice je locirano i lišeno slobode. Nad istim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

Dana 16.05.2018. godine, u 15,00 sati, u ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, izvršenim pregledom lica D.E., iz Zenice, policijski službenici su pronašli dvadeset upakovanih sadržaja biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Sporna materija je oduzeta a navedeno lice lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama.

Dana 16.05.2018. godine, u 20,20 sati, u ulici Bulevar Kralja Tvrtka I, izvršenim pregledom lica Š.A., iz Zenice, policijski službenici su pronašli bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I, navodi MUP Zeničko-dobojskog kantona u današnjem biltenu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite Vaš komentar!
Molimo da ovdje unesete Vaše ime