Čestitka predsjedavajućeg Skupštine uz Dan policije Zeničko-dobojskog kantona

Povodom 15. maja, Dana policije Zeničko-dobojskog kantona, u ime Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i u svoje lično ime upućujem Vama i svim policijskim službenicima iskrene čestitke, uz zahvalnost za časno i profesionalno obavljanje poslova i zadataka, kao i za odlučnost i spremnost da služite svim građanima Zeničko-dobojskog kantona i Bosne i Hercegovine, navodi se u čestitci predsjedavajućeg Skupštine ZDK, Jasmina Duvnjaka.

Ovom prilikom čestitamo i na svečanom otvorenju i budućem korištenju Centra za edukaciju policijskih službenika i prostorija Specijalne policijske jedinice Zeničko-dobojskog kantona.

Ponosni smo na policijske snage Zeničko-dobojskog kantona i na ostvarene rezultate u prethodnom periodu, kroz savjesno obavljanje najsloženijih zadataka i poduzimanje aktivnosti u oblasti unapređenja sveukupne sigurnosne situacije.

U institucijama Zeničko-dobojskog kantona ćete imati punu podršku u obezbjeđenju egzistencijalnih uslova i adekvatnih materijalno-tehničkih sredstava za rad policije, navodi se u čestitci predsjedavajućeg Kantonalne skupštine upućenoj pripadnicima policije Zeničko-dobojskog kantona.