Izraelska konsultantica pružila stručnu pomoć zeničkim privrednicima

Agencija ZEDA u saradnji sa Seco Enterpreneurship Programom (podržanog od strane Swisscontact-a) danas je organizovala stručnu podršku i pomoć lokalnim preduzećima u sljedećim segmentima: uvid u tržište i analiza tržišta: analiza tržišta i analiza tržišnog udjela, procjena tržišta, analiza trendova, benchmarking, profiliranja industrije/preduzeća/korisnika; konkurentna inteligencija i analiza konkurencije: profiliranje konkurenata i procjena proizvoda, konkurentno okruženje; digitalni marketing: upravljanje projektima marketinga, SEO-a, SEM-a, SMM-a i društveno slušanje.

Konsultacije je držala Maria Nemenman, ekspert za istraživanje tržišta i konkurentne inteligencije, porijeklom iz Tel Aviva/Izrael, u prostorijama Impulsnog kreativnog centra Agencije ZEDA.

Svaki od privrednika je imao pojedinačni sastanak sa Mariom u trajanju od jednog sata, kako bi se razgovor što više fokusirao na probleme i izazove s kojima se subjekti susreću. Ovom prilikom Maria je odgovorila na pitanja zainteresovanih privrednika i dala svoje savjete za unaprjeđenje njihovog poslovanja.

Agencija ZEDA će nastaviti saradnju sa Seco Enterpreneurship Programom i obezbijediti čitav niz podrške za dalji razvoj naši MSP. Za više informacija o narednim sličnim aktivnostima pratite nas putem našeg web sajta (www.zeda.ba) i društvenih mreža.

Agencijan ZEDA