U četvrtak izvještajno-izborna skupština Stranke za BiH, Kantonalno vijeće Zenica

Radi stabiliziranja, revitalizacije i daljeg organizacionog i kadrovskog jačanja Općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu Zenica, Glavni odbor S BiH je u toj organizaciji imenovao povjereništvo sa zadatkom da pripremi i organizuje redovnu VIII izvještajno-izbornu skupštinu, saopštilo je Kantonalno vijeće Stranke za BiH Zeničko-dobojskog kantona.

Tokom protekla tri mjeseca povjereništvo je realizovalo aktivnosti, koje su u funkciji jačanja organizacije i održavanja izborne skupštine.

Povjereništvo je odlučilo da će sjednica Skupštine biti odražana u četvrtak, 10. maja, u sali Gradskog vijeća Zenica, s početkom u 19 sati. Tom prilikom biće razmatrani protokolarni, izvještajni i izborni sadržaji.

Delegati i gosti će biti u prilici da se u obraćanju kadrova koji vrše najodgovornije dužnosti u stranci obavijeste o aktuelnostima u stranci i u državi.

Povjereništvo poziva članove i simpatizere stranke da prisustvuju sjednici Skupštine i da svojim prisustvom doprinesu afirmaciji ideje i programskih ciljeva Stranke za Bosnu i Hercegovinu, pozivaju iz Kantonalnog vijeća S BiH Zenica.